< TILBAGE

5 STEPS PÅ VEJ MOD VERDENSMÅLET

Når I først har valgt verdensmålet og fået idéerne til hvordan det kan gennemføres, så kommer udfordringen med at holde overblikket og tidsplanen.

Der behøver ikke at være lang tid mellem de forskellige steps. I nogle projekter kan det hele klares på en uge, mens andre fx lancering af nye produkter kan tage rigtig lang tid.

  1. Idé
    Her opstiller I jeres idéer og prioritere dem, så I kan vælge hvilke idéer, der skal arbejdes med.
  2. Beskriv
    Her laver I en beskrivelse af den eller de udvalgte idéer. Prøv at beskrive hvordan idéen ser ud, når I er færdige og den er sat i søen. Beskriv også hvad I vil opnå og hvad I vil undgå. Det er vigtigt, at I alle kan se idéen for jer, så I taler om og arbejder med den samme idé.
  3. Beslut
    I skal vælge hvilket eller hvilke verdensmål I skal arbejde med. Husk også at overveje hvor mange ressourcer, I vil bruge på verdensmålet.
  4. Prototype
    En prototype kan være mange forskellige ting. Det kan være et nyt produkt, det kan være en ny måde at arbejde på, det kan være nyt materialevalg, det kan være nye samarbejdspartnere osv. Prøv idéen af i virkeligheden – giver den jer nye konkurrencefordele, så hold det tæt til kroppen.
  5. Test
    I er klar til at prøve idéen af på fx udvalgte kunder eller målgruppen, inden I offentliggør jeres arbejde med verdensmålet.

 

FAKTA

Ved igangsætning af nye projekter og indsatser, er det vigtigt at give sig selv mulighed for at stoppe op undervejs og se om idéen holder. Måske skal noget gentænkes eller måske er idéen ikke så solid som først antaget. En trinsvis plan giver jer mulighed for at tage en ”time-out” og tjekke om I er på rette vej.


< TILBAGE

Vælg og klik på verdensmål

Har du en god idé, vil vi meget gerne høre den.

Indsend din idé

5 STEPS PÅ VEJ MOD VERDENSMÅLET - PDF


Har du brug for support til at komme igang, så kontakt:

Sorø Erhverv
Tlf. 5787 6035
E-mail: erhvervs@soroe.dk


Sorø Erhverv | Rådhusvej 8 | 4180 Sorø | Tlf. 5787 6035 | E-mail: erhverv@soroe.dk | Cookiepolitik