< TILBAGE

Genvej til din Android mobil med Samsung browser


På din Android telefon kan du få en genvej på din startskærm, som du kan bruge til at tilgå Vækst via Viden med et enkelt klik. Følg de nedenstående trin.

Trin 1

For at få en genvej til Vækst via Viden, skal vi først finde Samsungs internet-app. Dette gøres ved at swipe op på skærmen og åbne appbiblioteket.

Trin 2

Du er nu inde i din telefons oversigt over de apps, du har installeret. Find appen der hedder “Internet” og tryk på den.

Trin 3

Velkommen til internettet! Nu skal vi bare finde Vækst via Videns hjemmeside, hvilket gøres ved at gå op i toppen, finde webadresse-feltet og skrive www.vaekstviaviden.com.

Trin 4

Så er vi inde på Vækst via Viden. For at oprette en genvej til hjemmesiden, skal du trykke nederst til højre på siden, hvor der er tre streger.

Trin 5

Du får nu en masse muligheder for, hvordan du vil håndtere hjemmesiden. På nuværende tidspunkt vil vi dog kun interessere os for den, der hedder “Føj side til”. Tryk på den.

Trin 6

Du er næsten i mål! Der kommer en meny op, hvor du kan vælge hvor du vil tilføje siden. Vælg “Startskærm”. Og tryk “tilføj”.

Trin 7

Så er vi i mål! På din startskærm vil du nu kunne finde et app-ikon, som hedder Vækst via Viden og du vil kunne tilgå hjemmesiden ved et enkelt klik.

God fornøjelse!KAN VI HJÆLPE

Laila Haunstrup Bregner Carlsen

Laila Haunstrup Bregner Carlsen

Erhvervschef

 

Tlf: 57876035
Mobil: 20265081
Email: lbc@soroe.dk

SEND OS EN BESKED

Du kan også sende os en besked. Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.